Kehida Termálfürdő

A Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő családbarát, parkosított szabadtéri fürdővel, mediterrán hangulatú fedett élményfürdővel, gyermekektől elzárt, csendes termálfürdővel és szauna oázissal várja vendégeinket.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő területén több, mint három hektár nagyságú, parkosított területen a különböző hőfokú medencék mellett fedett és szabadtéri óriáscsúszda, strandmedence, hullámfürdő, babapancsolók babazuhannyal és babacsúszdával, pezsgőfürdők, sodró medence, gyermekjátszótér, pihenő teraszok, éttermek és cukrászda található.

A fürdőbe különböző jegyek válthatók. A fürdőt három zónára – pirosra, fehérre és zöldre – osztották. Mindhárom zónába válthatók egész napos, 2 és 3 órás, valamint esti kedvezményes jegyek. Bővebb információért érdeklődjön panziónk portájánál! Figyelem: számos akciónk keretében ingyenes fürdőbelépőhöz juthat! Bővebben akcióinkról»

Kehida szabadtéri fürdő

Kehida szabadtéri fürdő tavasztól őszig, szolgálja a vendégeket. Megtalálható itt a hideg vizes úszómedence, a gyógyvízzel töltött meleg vizes ülőmedencék, izgalmas élménymedence a közepén koktélbárral, babapancsoló babcsúszdával az apró vendégek részére, hullámfürdő és vízi torna a család minden tagjának. Legbátrabb vendégeket kalandos kamikaze csúszda várja. A szabadtéri fürdőből bármikor be lehet úszni a további érdekességeket tartogató fedett élményfürdőbe.

Kehida fedett élményfürdő – zöld zóna

Az év minden napján nyitva tartó Kehida fedett élményfürdő rossz idő esetén is egész napos, izgalmas elfoglaltságot jelent kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A mediterrán hangulatú fürdő büszkesége a közel 100 méter hosszú, szabadon használható, beltéri óriáscsúszda, a pezsgőfürdő, sodró medence, bébi pancsoló a babacsúszdával, a barlang, és a kanyargós élménymedence , a masszázságyak, buzgárok és más szórakoztató látványosságok. A fedett élményfürdőből egész évben ki lehet úszni a szabadtéri fürdő egyik hűvös medencéjébe.

Kehida Termál (gyógyfürdő) – fehér zóna

A Kehida gyógyvíz forráshőmérséklete 49°C. Enyhe kéntartalmú, kalcium-magnézium és hidrogén-karbonátos ásványvíz. A termálfürdő medencéi meleg gyógyvízzel töltöttek. A kehidai víz kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok enyhítésére, sérülések és törések utókezelésére. A termálfürdő csendes, kizárólag felnőtt vendégeink részére kialakított. A nyugalmat a csendszoba, világos pihenőterek szolgálják. A csendszobában hűtött gyógyvizet adó ivókút található.

Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő szauna világ – piros zóna

A szauna világ az egészség, a megújulás és a kellemes közérzet varázslatos szigete. A különböző hőfokú finn szaunák, aromakabin, infraszauna, gőzfürdő mellett pezsgőfürdő és Kneipp taposómedence igazi felfrissülést jelent testnek és léleknek egyaránt.

Finn szauna

A finn szauna több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Hűen ötvözi a római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit. Tisztítja a légutakat és a bőrt, serkentik a vérkeringést, erősíti az immunrendszert és hatásos az álmatlanság ellen is. Jót tesz testnek és léleknek egyaránt.

Aromakabin

Mérsékelt melegében, varázslatos illatok között lágy zenét hallgatva hosszabb ideig is pihenhetünk. Hatása a finn szaunáéhoz hasonló, csak az alacsonyabb hőfoknak köszönhetően kevésbé megterhelő.

Infrakabin

A lehető legkíméletesebb módon, már 40 fokon fejti ki kedvező hatását anélkül, hogy a meleg különösebben terhelné a szervezetet. Serkenti a méregtelenítő folyamatokat, fokozza a zsírégetést.

Gőzfürdő

A kitágult pórusokon keresztül izzaszt, természetes módon fokozza a bőrön keresztüli tisztulást.

Kneipp taposó medence

A hideg és meleg váltakozása természetes talpmasszázzsal vegyítve. A sekély medence alját nagyméretű kavicsokkal fedték, majd kb. 20 cm magasságig hideg vízzel töltötték. Ha a medencében körbesétálunk és lábainkat mindig a víz fölé emeljük, akkor hideg és a meleg váltakozásával erősíthetjük a lábak érrendszerét, serkenthetjük a keringést, miközben a kövek lágyan masszírozzák a talpban található számtalan reflex zónát.

Pezsgőfürdő

Az ősi kultúrák szerint a víz pezsgése, harmonikus lüktetése felüdíti a testet és a lelket. Nyugtat, segíti a kikapcsolódást és a zavartalan pihenést.

Képek a kehidai fürdőről

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.

Tetszik az oldal? Ossza meg mással is!